Hollywoodi näitleja Meryl Streep pidas Kuldgloobuste galal südametunnistusele koputava ja pisaraid kiskuva kõne

Seitsmesed uudised

Eilsel Kuldgloobuste galal võidutses teiste seas ka igihaljas näitleja Meryl Streep, keda pärjati silmapaistvate saavutuste eest meelelahutustööstuses Cecil B. DeMille'i auhinnaga. Auväärt tunnustust vastu võtnud näitlejanna kandis publikule emotsionaalse kõne puudutades tänapäeva ühiskonna murekohti.

Streep tõstatas võimsas tänukõnes Hollywoodi püsiva pahameele presidendiks valitud Donald Trumpi pihta, meenutades viimase jõhkraid väljaütlemisi. Kõne lõppes varalahkunud näitleja ja sõbra Printsess Leia ehk Carrie Fisheri sõnadega Streepile: "Võta enda murtud süda ja muuda see kunstiks", vahendab Publik.

Vaata Meryl Streepi täispikka kõne videost! Video on inglise keeles!

Kommentaarid puuduvad