Möödunud kevadel lahkunud laulja Prince jättis endast maha 19 kilo kullakange

Seitsmesed uudised

Möödunud aastal siit ilmast lahkunud lauljat Prince seostati üldjuhul lilla värviga, ent hiljuti avalikuks tulnud faktid näitavad, et kuldne oleks olnud ehk palju asjakohasem.

Prince suri 21. aprillil fentanüüli üledoosi tagajärjel. Popikoon endast testamenti maha ei jätnud ning seetõttu tegi USA Minnesota osariigi kohus varade jagamise eesmärgil tema hiigelvarandusele inventuuri.

Lisaks ehetele, avaldamata muusikale ja videotele, instrumentidele, kinnisvarale, muljetavaldavale autode ja mootorrataste kollektsioonile ning neljal erineval pangakontol paiknenud kümnetele tuhandetele dollaritele, kuulus muusikule ka lademetes puhast kulda. Täpsemalt öeldes, leiti lisaks sularahale umbes 19,2 kilogrammi kullakange, vahendab Delfi Publik.

Väljaande The Huffington Post andmete kohaselt on selline kullahunnik praeguse maailmaturu hinna juures väärt umbes 759 000 eurot.

Foto: Youtube video kuvatõmmis

Kommentaarid puuduvad