Uus netihitt! Sotsiaalmeedia on vallutanud alasti reisipildid kängurumaa looduses

Seitsmesed uudised

Sotsiaalmeedias kogub fänne Instagrami konto, mis ülistab paljast ihu näitavate kaadrite abil inimese ja looduse ühildumist.

GetNakedAustralia, mida jälgib üle 57 900 inimese, jagab Austraaliat uudistava rahva uskumatuid klõpse, millel vaprad vandersellid ihualasti poseerivad. Kelmikalt kontolt on viimase kuue kuu jooksul läbi läinud sadu aktipilte, mis on jäädvustatud kängurumaa erinurkades.

"Alati, kui ma matkates mõne ujumiskoha leian, tekib mul tahtmine riided seljast heita ja alasti ujuma minna," seletas konto loonud 26-aastane Brendan. "Postitasin enda sotsiaalmeediasse pildi, millel ma olen ihualasti mäe otsas ja inimestele meeldis see väga. Keegi ei pidanud seda veidraks, see võeti hästi ja julgustavalt vastu. Hakkasime sõpradega lahedaid grupipilte tegema ja ma mõtlesin, et oleks tore, kui kõik meie pildid ühel lehel oleksid."

Rõivavaba GetNakedAustralia keskendub tavainimestele ning Brendan on pidanud isegi ära ütlema professionaalsetele modellidele, kes tahavad kontot enda promomise jaoks kasutada. Noormees usub, et just tänu sellele on nudistide projekti selline edu saatnud. "Ühiskonnal on alasti kehaga tõsine probleem. Alastiolek on tõeliselt aktsepteeritav ainult siis, kui seda peetakse "kunstiks"," lisas ta. "Me julgustame inimesi minema õue ning tundma päikest ja vett oma paljal ihul. Inimesed ei peaks alasti suplemise või nudistide ranna külastamise pärast häbi tundma," vahendab Delfi Publik.

Fotod: Instagram/ @getnakedaustralia

Kommentaarid puuduvad