Palju õnne! Grete Klein sai maitsva sünnipäevaüllatuse kätte otse Padjaklubi filmivõttel Vaata armsat galeriid sünnipäevalapsest!

Anna-Maria Makko

Nüüd aga õnnitleme Eesti kõige ihaldusväärseimat ja enim Instagramis jälgitavat blogjat ja näitlejat Grete Kleini, keda kolleeg Anna-Maria Makko üllatas otse Padjaklubi võtteplatsil ning üllatus läks vägagi korda. Ühtlasi paljastab Grete meile, mis teda tõeliselt rõõmustab ja mis kurvastab ning mis on neiu unistused! Vaata intervjuud sünnipäevalapsega videost!

 

Nüüd aga õnnitleme Eesti kõige ihaldusväärseimat ja enim Instagramis jälgitavat blogjat ja näitlejat Grete Kleini, keda kolleeg Anna-Maria Makko üllatas otse Padjaklubi võtteplatsil ning üllatus läks vägagi korda. Ühtlasi paljastab Grete meile, mis teda tõeliselt rõõmustab ja mis kurvastab ning mis on neiu unistused! Vaata intervjuud sünnipäevalapsega videost!

 

Kommentaarid puuduvad