Palju õnne! Kunstnik Signe Kivi tähistab sünnipäeva koos Vabariigi ja heeringaga

Anna-Maria Makko

Seitsmesed käisid Eesti Kunstimuuseumis õnnitlemas ja tegid magusa üllatuse kunstnik Signe Kivile, kelle üks aastaring saab täis samal päeval, mil Eesti Vabariik saab 99-aastaseks. Signe Kivi tunnistab, et eriti suur tordiinimene ta ei ole ja võimalusel eelistab naine maiustada heeringaga. Räägime Signe lapsepõlvest, sünnipäevade tähistamisest Vabariigi aastapäeval ja tulevikuplaanidest. Vaata videost lähemalt!

 

Seitsmesed käisid Eesti Kunstimuuseumis õnnitlemas ja tegid magusa üllatuse kunstnik Signe Kivile, kelle üks aastaring saab täis samal päeval, mil Eesti Vabariik saab 99-aastaseks. Signe Kivi tunnistab, et eriti suur tordiinimene ta ei ole ja võimalusel eelistab naine maiustada heeringaga. Räägime Signe lapsepõlvest, sünnipäevade tähistamisest Vabariigi aastapäeval ja tulevikuplaanidest. Vaata videost lähemalt!

 

Kommentaarid puuduvad