Uus hitt? Tanel Padar andis välja verivärske singli “Parem veelgi”

Seitsmesed uudised

Tanel Padar andis välja uue singli peakirjaga “Parem veelgi”, mis ilmus koostöös värske Eesti start-up’iga Fanvestory. 

Tanel Padar on alati olnud avatud uutele väljakutsetele ja ka see kord ei jää erandiks. Esimese artistina alustab ta koostööd Eesti start-up’iga Fanvestory.

“Fanvestory üldine idee ja kogu tiim olid väga inspireerivad, et midagi uut luua. Mind on alati paelunud uudsed ja värsked ideed ning võimalusel löön innovatiivsetes projektides kaasa. “Parem veelgi” kõlab kahtlemata teistmoodi kui mu varasem looming ja sobib seetõttu hästi uut, tulevikkuvaatavat ärimudelit avama,” räägib Tanel. 

Esmakordselt nii Eestis kui ka mujal maailmas on muusikateoste autoritel võimalus Fanvestory innovaatilise lahenduse abil kaasata fännidelt raha loomingu edendamiseks, võimaldades fännidel saada osa teose kasutamisest tekkivatest tuludest. Lisaks finantseeringule toimib platvorm tugevat fännisidet loova turunduskanalina. Artisti toetamise eest on võimalik inimestel erinevalt tavalistest ühisrahastuse platvormidest teenida ka reaalset rahalist kasu. 

Muusika: Tanel Padar, Kaspar Kalluste, Tarvi Kull
Sõnad: Tanel Padar

Foto: Kuvatõmmis videost
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bDQO2i9r4I8&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad