Huumor kuubis! Padjaklubi Laura meigib Mišat kinnisilmi! 

TV3

Viimaste aastate jooksul on internet järjest rohkem täitunud erinevate õpetusvideotega, kuidas oleks õige teha meiki. Meigile kulutatakse kauem aega ning pööratakse rohkem tähelepanu ka kõigile väikestele nüanssidele.

Ka “Padjaklubi” näitlejatar Grete Klein tegeleb ise meigikunstiga ning omab ka diplomit. Kuidas aga tuleb meigitegemine välja karakteril Laural? Et asi kõvasti keerulisemaks ajada, seob Laura oma silmad kinni ning teeb Mišale meiki pimesi! Tulemus on hämmastav! Kuid kas see on hämmastavalt õudne või hämmastavalt ilus, on juba Sinu hinnata.

Viimaste aastate jooksul on internet järjest rohkem täitunud erinevate õpetusvideotega, kuidas oleks õige teha meiki. Meigile kulutatakse kauem aega ning pööratakse rohkem tähelepanu ka kõigile väikestele nüanssidele.

Ka “Padjaklubi” näitlejatar Grete Klein tegeleb ise meigikunstiga ning omab ka diplomit. Kuidas aga tuleb meigitegemine välja karakteril Laural? Et asi kõvasti keerulisemaks ajada, seob Laura oma silmad kinni ning teeb Mišale meiki pimesi! Tulemus on hämmastav! Kuid kas see on hämmastavalt õudne või hämmastavalt ilus, on juba Sinu hinnata.

Kommentaarid puuduvad