Pöörasesse Venemaa telemängu “Näljamängud” pürgib veel üks Eesti noormees

Seitsmesed

Möödunud aasta lõpul lükati Venemaal käima triloogial "Näljamängud" põhinev tõsielusari "Mäng 2: Talv", milles osalejad heidetakse ilma mingisuguste abivahenditeta üheksaks kuuks Siberi metsa ainueesmärgiga ellu jääda. Varasemalt oli teada, et võistlustulle soovib teiste seas pääseda ka 26-aastane Eestist pärit insener Erki Pellja, ent nüüd tuleb välja, et tegemist pole sugugi ainsa hulljulge eestlasega, vahendab Publik.

Näljamängudesse astuvad 15 mees- ja naisosavõtjat, kes võivad end varustada nugadega, ent tulirelvad on võistluses keelatud. "Mäng 2: Talv" saab hoo sisse järgmisel aastal, osaliste ellujäämiskursus kuni -40 kraadises külmas Siberis kestab 1. juulist kuni 2018. aasta aprillini ning sarja osaliste tegevust vahendab maailmale üle 2000 kaamera.

Osalejaks sobib iga vähemalt 18 aastane ning "täie mõistuse juures" inimene, kes hääletatakse võistlustulle televaatajate poolt või on valmis koha eest välja käima 10 miljonit rubla ning 1,5 miljoni euro suuruse auhinnaraha nimel loodab võistlema pääseda ka Tapalt pärit 28-aastane Mait.

Vaata videoklippi (vene keeles), mille Mait telesaate ametlikule kodulehele on läkitanud. Noormehe saad Siberisse aidata SIIN!

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2l4rrSq1nek[/embed]

Kommentaarid puuduvad