Vaata ja imesta! Abiturient Mirjam Kalmanni disainrõivad on meie poplauljate lemmikud

Anna-Maria Makko

Mirjam Kalmann on andekas neiu ning tõenäoliselt üks Eesti tuleviku moeloojatest. Mirjami loodud rõivaid on kandud mitmed meie tuntud lauljad eesotsas Tanja Mihhailova-Saarega ning Laura Pritsiga. Lisaks disainib neiu ka oma kooli koorile laulupeo kostüümid. Mirjami andekust ja oskuslikku kätt on premeeritud ka mitmetel moekonkursidel, kust koju toodud auhinnalised kohad. Vaata videost lähemalt!

Kohtuniku rollis olnud Tanja Mihhailova-Saar kandis Mirjami disainitud jakki “Su nägu kõlab tuttavalt” 5. hooaja kolmandas saates. Lisaks jõudis Mirjami looming ka tänavusele Eesti Laulule, kus Laura Prits oma loos “Hey Kiddo” kandis Mirjami särtsakat kollektsiooni.

Lisainfot Mirjami tegemiste kohta leiad tema kodulehelt ja Facebookist.

 

Mirjam Kalmann on andekas neiu ning tõenäoliselt üks Eesti tuleviku moeloojatest. Mirjami loodud rõivaid on kandud mitmed meie tuntud lauljad eesotsas Tanja Mihhailova-Saarega ning Laura Pritsiga. Lisaks disainib neiu ka oma kooli koorile laulupeo kostüümid. Mirjami andekust ja oskuslikku kätt on premeeritud ka mitmetel moekonkursidel, kust koju toodud auhinnalised kohad. Vaata videost lähemalt!

Kohtuniku rollis olnud Tanja Mihhailova-Saar kandis Mirjami disainitud jakki “Su nägu kõlab tuttavalt” 5. hooaja kolmandas saates. Lisaks jõudis Mirjami looming ka tänavusele Eesti Laulule, kus Laura Prits oma loos “Hey Kiddo” kandis Mirjami särtsakat kollektsiooni.

Lisainfot Mirjami tegemiste kohta leiad tema kodulehelt ja Facebookist.

 

Kommentaarid puuduvad