Ettevaatust! Petturid proovivad Marilyn Kerro nime alt heausksetelt raha välja petta

Seitsmesed

Eesti esinõid Marilyn Kerro hoiatab sotsiaalmeedias fänne lehekülje eest, millel kelmid üritavad tema nime kasutades inimestelt raha välja petta.

"See leht ei kuulu mulle! Palun mitte läbi selle lehe kontakteeruda. Mulle kuulub vaid Mecca/Marilyn Kerro leht, kus sa praegu viibid. On olnud ka juba juhtumeid kuidas inimesed kannavad raha kontodele ja soovitud kohtumisi ei toimu. Olge palun ettevaatlikud," kirjutab naine ametlikult oma Facebooki lehel.

"Ma ei küsi kunagi internetis ühegi vestluse eest raha ega lepi ka kokku kohtumisi," rõhutab ta. "Palun olge ettevaatlikud. Jagatud leht on liba ja mitteametlik leht. Kirjutasin selle hoiatuse kuna Mecca postkasti saabus palju küsimist selle lehe kohta!"

Kommentaarid puuduvad