Vaata! Esmakordselt toimub Eestis suur astroloogia, müstika ja spirituaalse elulaadi festival

Sven Soiver

Esmakordselt toimuv astroloogia, müstika ja spirituaalse elulaadi festival toob külastajateni ettekanded Eesti tuntuimatelt astroloogidelt, sensitiividelt ning tavaarusaamade taha vaatavatelt õpetajatelt. Terve päeva jooksul toimuvad presentatsioonid, töötoad, showd, seminarid ja privaatsed kohtumised selgeltnägijate, sensitiivide, ravitsejate ja parapsühholoogidega. Festivalialal on avatud temaatiline turuala.

Pealaval esinevad Ilona Kaldre, Anastasia (Nastja), Anu Pahka, Kaia-Liisa Reinut. Siret ja Janno Seeder toovad publikuni Eesti esimese Feng Shui show. Hüpnotisöör Marissa on publiku ees hüpnoosishowga. Venemaalt tuleb needustest ja naiselikust väest rääkima – ja mitte ainult rääkima – dr Natalja Onufrieva. Mis on elu mõte?, sellele vastab Tim Freke Suurbritanniast. Laval toimub ka nõiapulm ja muistne riitus.

Seminariruumid sisustavad Taevad ja Maa keskus ning Tervendavate Helide keskus oma programmiga. Festivalialal saab ka silmast-silma kohtuda selgeltnägijate, tervendajate, astroloogidega ning neilt nõu ja abi küsida. Festivali turualal saab osta temaatilist kaupa, raamatuid ja kunstiteoseid.

Piletid saadaval TV3 piletimüügikeskkonnas TICKET3!

Esmakordselt toimuv astroloogia, müstika ja spirituaalse elulaadi festival toob külastajateni ettekanded Eesti tuntuimatelt astroloogidelt, sensitiividelt ning tavaarusaamade taha vaatavatelt õpetajatelt. Terve päeva jooksul toimuvad presentatsioonid, töötoad, showd, seminarid ja privaatsed kohtumised selgeltnägijate, sensitiivide, ravitsejate ja parapsühholoogidega. Festivalialal on avatud temaatiline turuala.

Pealaval esinevad Ilona Kaldre, Anastasia (Nastja), Anu Pahka, Kaia-Liisa Reinut. Siret ja Janno Seeder toovad publikuni Eesti esimese Feng Shui show. Hüpnotisöör Marissa on publiku ees hüpnoosishowga. Venemaalt tuleb needustest ja naiselikust väest rääkima – ja mitte ainult rääkima – dr Natalja Onufrieva. Mis on elu mõte?, sellele vastab Tim Freke Suurbritanniast. Laval toimub ka nõiapulm ja muistne riitus.

Seminariruumid sisustavad Taevad ja Maa keskus ning Tervendavate Helide keskus oma programmiga. Festivalialal saab ka silmast-silma kohtuda selgeltnägijate, tervendajate, astroloogidega ning neilt nõu ja abi küsida. Festivali turualal saab osta temaatilist kaupa, raamatuid ja kunstiteoseid.

Piletid saadaval TV3 piletimüügikeskkonnas TICKET3!

Kommentaarid puuduvad