Ettevaatust! Eesti esinõid Marilyn Kerro hoiatab peeglite eest

Seitsmesed

Eesti esinõid Marilyn Kerro kutsub oma vastavatud blogis inimesi üles ettevaatlikkusele peeglite osas. Nõia sõnul kasutatakse peeglit tihti ennustamise ning valge ja musta maagia rituaalides. Peegel on täiesti tavaline asi teiste seas, millel on mõned iseärasused. Üks nendest seisneb võimes koguda ja tõmmata endasse negatiivset energiat. See võib väga halvasti mõjuda tema omanikule, kes vaatab peeglisse vähemalt korra päevas. Kuidas peegel meid mõjutada võib ning suhtlusreeglid temaga:

1. Kui vaatate peeglisse enne kodust väljumist, siis mõttes paluge nn. peegliteisikult (enda koopia, kes elab teispoolsuses), et ta vaataks kodu järele, kui teid ennast kodus pole. 

2. Teie peegliteisik ei kaitse teid ainult soovimatute nähtamatute külaliste ja kummituste eest – ta kaitseb teie kodu pahatahtlike, ning ka soovimatute energiate eest. 

3. Et oma peegliteisikuga häid suhteid hoida, siis mitte kunagi ärge öelge midagi halvasti enda peegelpildile. 

4. Alati tuleks meeles pidada, et teie peeglis ei ole ainult teie enda peegeldus, vaid ka kõigi nende, kes teil külas käivad. 

5. Kui teile kingiti peegel – võib teid oodata üllatus. Siinkohal ei ole mõeldud, mitte pisikest kosmeetika peeglit, vaid suurt peeglit, kus te näete ennast täiest elusuuruses. Selline kingitus tuleb alati peale kasutamisele võttu ära pesta püha veega.

6. Väga ettevaatlikult tuleks suhtuda antiik- või lihtsalt vanasse peeglisse. Kõige halvem millega sellisel juhul võite kokku puutuda, on see, et selle peegli endale muretsemisega, võite saada kaasa surnud hinge.

Mis teha kui peegel on pragunenud või läheb katki?

Kõige tähtsam on mitte paanikasse sattuda, vaid hakata tegutsema. Ärge vaadake katkisesse peeglisse. Pange kätte kindad (need tuleb hiljem ära visata) ja enese peegeldusega korjata osad kokku musta kotti, mis tuleb kinni siduda kolme sõlmega. Viige see oma kodust kaugele, et negatiivsus teile tagasi ei saaks tulla.

Kommentaarid puuduvad