Kirsti Timmer paneb julgematele Marilyn Kerro soovitusel kaarte

Seitsmesed

Teletoimetaja Kirsti Valdstein-Timmeri kaardipaneku harrastusest teadsid aastaid vaid tema lähedased. Ühtäkki otsustas naine hakata aitama kõiki, kes abi vajavad, sest isehakanud ennustajad ajasid tal närvi mustaks, vahendab värske Naisteleht.

Kaartide lugemine on olnud Kirsti (45) jaoks alati endastmõistetav. Varem ei pidanud ta lihtsalt vajalikuks sellest oskusest kogu maailmale kuulutada. Kinnituse oma võimetele sai naine juba 14-aastaselt. "Hotellis, kus mu ema toona töötas, astus mulle ligi üks naine ja kutsus kõrvale. Ladus siis ühel hetkel kaardid ette ja ütles: "Räägi, tüdruk, mida sa näed." Mina ei mõistnud, millest jutt käib," meenutab Kirsti esimest kokkupuudet ennustamisega. "Võtsin südame rindu ja hakkasin lugema, mida kaardid mulle ütlevad. Selle peale vastas naine uhkelt, et ta teadis!"

Refereeritud Naistelehest

Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Kommentaarid puuduvad