Palju õnne! Hitimeister Sven Lõhmus tähistab täna juubelit

Seitsmesed

Täna, 13. juulil tähistab 45. sünnipäeva Eesti muusikaprodutsent ja laulukirjutaja Sven Lõhmus, vahendab ERR.

Lõhmus on oma karjääri jooksul teinud koostööd mitmete koosseisude ja artistidega nagu Vanilla Ninja, Laura Põldvere, Suntribe, Urban Symphony, Grete Paia ja paljud teised. Paljude tuntud laulude autor on ka ise laval üles astunud, musitseerides ansamblites Mr. Happyman ja Black Velvet.

Läbi aastate on Lõhmus olnud aktiivne Eesti Eurovisiooni eelvoorus osaleja, alustades 1998. aastal looga "Maailm kahele", mida esitasid Mona ja Karl Madis. Aastate jooksul on Lõhmuse kirjutatud lauludega Eurovisiooni lõppvõistlusele pääsenud mitmed artistid Getter Jaanist Laura Põldvereni.

Vaata Lõhmuse säravamaid loomehetki SIIT! 

Foto: Delfi/Tiit Blaat

Kommentaarid puuduvad