Seitsmeste ankur Marek Lindmaa räägib, kuidas tuli tema ellu armastus

Seitsmesed

Kui tavaliselt ei kipu mehed armastusest rääkima, siis teletäht Marek Lindmaa on meeldiv erand, kes oma tundeid vaka all ei hoia. Tema sõnul on julgelt unistajate päralt maailm ja armastus tuleb nende juurde, kes ise end armastavad, kirjutab Naisteleht.

Marek Lindmaa (32) ja tema kallim Marge tulid äsja Hispaania suvekuumusest. Mees on taas tööl uudisteankruna "Suviste seitsmeste" stuudios Paksu Margareeta katusel. "Käisime seiklemas. Kaks-kolm reisi aastas ikka teeme. Veebruari lõpus olime pikemalt Filipiinidel. Seal oli ka väga mõnus," räägib Marek ja lisab, et sihtkohast tähtsam on reisikaaslane. Tema sõnul on hea ära käia ja näha, kuidas mujal elatakse. See võib olla väga õpetlik. "Seal oli hoopis teine keskkond. Inimesed olid õnnelikud, naeratavad, soojad. Filipiinidel võib inimene elada kuskil hurtsikus, aga ta on nii soe ja rõõmus. Siin läksin poodi, vaatasin, kõik käivad morni näoga, suu kriipsuks tõmmatud."

Uudisteankur ei usu, et eestlastel midagi viga on, nad on nii lihtsalt harjunud. "Suvi on selline nagu talv. Jaanipäev ja jõulud on ühesugused," muigab ta.

Loe täispikka lugu Naistelehest!

Refereeritud Naistelehest

Foto: Naisteleht

Kommentaarid puuduvad