Taavi ja Luisa ütlesid jah! Reportaaž selle suve oodatuimast pulmast

Anna-Maria Makko

Saame osa selle suve oodatuimast pulmast, kui Toomkirikus ütlesid teinteisele igavese jah-sõna ekspeaminister Taavi Rõivas ja tema lauljannast kaasa Luisa Värk. Paari pulmad olid tõesti suurejoonelised, kus osales nii poliitikute kui lauljate eliit ning ainuüksi autoparki kuulus mitmesajatuhande euro eest rariteetseid sõidukeid.

Fotod: Mati Leet

Saame osa selle suve oodatuimast pulmast, kui Toomkirikus ütlesid teinteisele igavese jah-sõna ekspeaminister Taavi Rõivas ja tema lauljannast kaasa Luisa Värk. Paari pulmad olid tõesti suurejoonelised, kus osales nii poliitikute kui lauljate eliit ning ainuüksi autoparki kuulus mitmesajatuhande euro eest rariteetseid sõidukeid.

Fotod: Mati Leet

Kommentaarid puuduvad