Hingamisguru Dan Brulé annab ekslusiivseid koolitusi: veel on vabu kohti! Auhind loositud!

Anna-Maria Makko

Üle 10 aastase vahega on Eestisse tulemas “Breath Master” Dan Brulé USA-st. Dan Brulé on maailma muutev pioneer hingamistöö valdkonnas. Rohkem, kui 100,000 inimest üle 50 riigi teevad täna Dan´i teadliku hingamise metoodika alusel hingamistehnikaid oma tööl ja eludes. Seitsmesed uurisid lähemalt, mis mees on Dan Brulé ja kuidas see õige hingamine täpsemalt käib.

24.-27. augustini toimuvast Dan Brulé worksopist "Teadlik hingamine" saad rohkem lugeda SIIT!

Foto: Kuvatõmmis/breathmastery.com

AUHIND VÄLJA LOOSITUD! Palju õnne, Raine! NB! Võitjaga võetakse ühendust.

Suur aitäh kõigile osalejatele!

Üle 10 aastase vahega on Eestisse tulemas “Breath Master” Dan Brulé USA-st. Dan Brulé on maailma muutev pioneer hingamistöö valdkonnas. Rohkem, kui 100,000 inimest üle 50 riigi teevad täna Dan´i teadliku hingamise metoodika alusel hingamistehnikaid oma tööl ja eludes. Seitsmesed uurisid lähemalt, mis mees on Dan Brulé ja kuidas see õige hingamine täpsemalt käib.

24.-27. augustini toimuvast Dan Brulé worksopist “Teadlik hingamine” saad rohkem lugeda SIIT!

Foto: Kuvatõmmis/breathmastery.com

AUHIND VÄLJA LOOSITUD! Palju õnne, Raine! NB! Võitjaga võetakse ühendust.

Suur aitäh kõigile osalejatele!

Kommentaarid puuduvad