Vaata ja kadesta! Isuäratavalt glamuurne Hõbelusika gala meelitas kohale mitmeid tuntud nägusid

Anna-Maria Makko

Vabariigi presidendi vastuvõtt ja Meelelahutusauhindade gala on endale saanud glamuuripidude arvestuses väärika konkurendi, sest seltskond, kes kogunes reede õhtul Silverspoon galale Rotermanni Soolalattu, et tunnustada Eesti parimaid söögikohti ja kokkasid, oli tõeliselt väärikas ja särav. Järgnevas loos paljastame, kus meeldib meie kuulsustel einestada ning kui head kokad on nad ise.

Foto: Magnus Heinmets

Fotod: Magnus Heinmets 

Vabariigi presidendi vastuvõtt ja Meelelahutusauhindade gala on endale saanud glamuuripidude arvestuses väärika konkurendi, sest seltskond, kes kogunes reede õhtul Silverspoon galale Rotermanni Soolalattu, et tunnustada Eesti parimaid söögikohti ja kokkasid, oli tõeliselt väärikas ja särav. Järgnevas loos paljastame, kus meeldib meie kuulsustel einestada ning kui head kokad on nad ise.

Foto: Magnus Heinmets

Fotod: Magnus Heinmets 

Kommentaarid puuduvad