Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Meelelahutus

Imearmas klõps! Armunud Tanel Padar oma uuest kallimast: meie hinged on peeglid

Foto: Andres Putting/Delfi
10:48 07. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Tanel Padar on õnnelik ja armunud. Eesti esirokkar postitas sotsiaalmeediasse südamliku ja armsa pildi, millel ta koos oma uue tüdruksõbraga käest kinni hoides poseerib. "Meie hinged on peeglid...," seisab pildi juures.

Septembri keskel lahvatas pommuudis, et laulja Tanel Padari elukaaslasena tuntud Kristel Mardisoo on juba poolteist aastat olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Pärast seda läks paar lahku ja Tanel Padar kuulutas oma poissmehestaatus ka sotsiaalmeedias. Nüüd paistab Tanel aga enda hingesugulase leidnud olevat ning tema uueks kallimaks on modell Lauren Vilmann. 

Õnnelikku ja imelist jõuluaega värskele paarile!

 

 

A post shared by Tanel Padar (@tanelpadar) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?