Montoni kaunis taliolümpiakollektsioon särab loo “Vaba” värskes muusikavideos Auhind loositud!

Seitsmesed

Nii nagu Eesti lugu jutustavad läbi moeloomigu disainerid, teevad seda ka noored ja andekad muusikud, keda Monton originaalteoseid looma julgustab. Sellest mõttest sai alguse koostöö lauljatar Riin Ellipiga, kes lõi Montoni taliolümpiakollektsiooni jaoks muusikapala “Vaba”.

Kuidas meeldib?

LOOS LÕPPENUD! Palju õnne Ave ja Helena. Võitjatega võetakse ühendust. Aitäh kõigile osalejatele ja ilusat jõuluaega!

 

Nii nagu Eesti lugu jutustavad läbi moeloomigu disainerid, teevad seda ka noored ja andekad muusikud, keda Monton originaalteoseid looma julgustab. Sellest mõttest sai alguse koostöö lauljatar Riin Ellipiga, kes lõi Montoni taliolümpiakollektsiooni jaoks muusikapala “Vaba”.

Kuidas meeldib?

LOOS LÕPPENUD! Palju õnne Ave ja Helena. Võitjatega võetakse ühendust. Aitäh kõigile osalejatele ja ilusat jõuluaega!

 

Kommentaarid puuduvad