Laupäeval peetakse loomaaias kotkapäeva

BNS

Tallinna Loomaaias peetakse laupäeval kotkapäeva, mille käigus toimub ekskursioon ja korraldatakse mänge.

Igaüks leiab kotkapäeval endale meelepärast tegevust, teatas loomaaia pressiesindaja. Kullimäel toimuva ekskursiooni käigus kuulevad külastajad palju huvitavat kotkaste elust ja näevad nende toitmist. Toimub ka võistlus, milles osalejad saavad testida oma nägemist, pannes end proovile kotkana saaklooma leidmises.

Lisaks väljas toimuvatele tegevustele õues, saab loomaaia keskkonnahariduskeskuse auditooriumis vaadata Poola režissöör Ireneusz Chojnacki filmi "Suur konnakotkas – lind nagu ei keegi teine". Film annab ülevaate selle hävimisohus linnuliigi aastaringist ning selle juhatab sisse loomaaia kauaaegne direktor Mati Kaal.

Kella 11-14-ni on Kullimäel Võistlus „Terav Silm“, kella 12-12.30-ni ekskursioon eesti keeles, kell 12.30 kotkaste toitmise demonstratsioon eesti ja vene keeles. Kell 14 saab vaadata loomaaia läänevaravas asuvas keskkonnahariduskeskuses filmi.

Ekskursioon on loomaaia pileti hinna sees ja algab Kullimäelt, kuhu jõuab kõige kiiremini sisenedes loomaaeda põhjaväravast.

Kommentaarid puuduvad