Unistuste tööpakkumine? Mainekas reisifirma otsib professionaalset laisklejat

Seitsmesed

Kas oled kunagi tööpostil magama jäänud? Kas sulle meeldib idee puhkusest? Kas sulle meeldib raha? Kui vastasid jaatavalt, siis oled tõenäoliselt sobiv kandidaat TUI põhjamaade kontori poolt pakutavale töökohale, kes otsib enda meeskonda professionaalset laisklejat.

Üks maailma suurimaid reisibüroosid TUI võtab tööle tähtajalise töölepinguga neli inimest, kelle tööülesandeks on mitte millegi tegemine. Ideaalset kandidaati peaks iseloomustama laisklemine ja unistamine. Oodatud ei ole sotsiaalsed töö rügamist nautivad inimesed. Kui sinus tekitab ebamugavust sõna "tähtaeg" ja "produktiivsus", siis oled ideaalne kandidaat. 

Kui tundsid ennast ülaltoodud kirjelduses ära, siis on sul võimalus kandideerida kuni 14. jaanuarini.

Tulevane "laiskleja" asub tööle Stockholmi südames, hubases üheksa-ruutmeetrises kontoris, kus sind ootavad sarnaste väärtustega inimesed. Hoone asub ühistranspordi peatusest käe-jala ulatuses, et võimalikult vähese vaevaga liigelda. Interjööri on mõjutanud Vahemere randadest, mis ootab "puhkajat".

Kommentaarid puuduvad