Tanja Mihhailova suundub lapsepuhkusele: isegi ei mäleta, millal viimati rohkem kui kuu aega järjest puhkasin

Seitsmesed

Alati särav ja kaunis laulja ja saate "Su nägu kõlab tuttavalt" kohtunik Tanja Mihhailova-Saar ja tema lauljast abikaasa Mikk Saare esiklast peaks sündma juba veebruari keskpaigas, valentinipäeva paiku, kuid paar pole veel otsustanud, kus haiglas Tanja sünnitab, ega ole kiirustanud ka ühelegi loengule või kursusele, mis mõeldud tulevastele lapsevanematele!

"Sellel nädalal annan viimaseid kontserte ja siis võtan kaks kuni kolm kuud lavapuhkust. Isegi ei mäleta, kunas olen viimati rohkem kui kuu aega järjest puhanud," sõnas Tanja ootusärevalt.

"Plaanin küll pausi võtta, kuid ausalt öeldes ma ei tea, kas pean nii kaua tööta ja muusikata vastu. (Naerab.) Tuleb põnev aeg, kuid veidikene hirmus ka," kirjeldas Tanja, kes võtab pausi just lavalolemisest, ent stuudiosse läheb vajadusel ikka.

Loe täispikka lugu Kroonikast!

Kommentaarid puuduvad