Täna
15. nov
4...9
2...7
Homme
16. nov
4...9
2...7

Meelelahutus

Komöödiastaar Rob Schneider külastab esimest korda Eestit!

Foto: Pressimaterjalid
14:02 15. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

21. märtsil astub esmakordselt Eestis publiku ette miljoneid inimesi üle maailma naerutav komöödiastaar Rob Schneider. Vene kultuurikeskuses toimuvale stand-up etendusele müüakse väga piiratud hulk pileteid, vahendab Publik.

Rob Schneider on tuntud komöödiastaar, kes on aastatega saanud üheks enim tuuritavaks standup koomikuks. Rob lõi muuhulgas dokumentaalsarja "Real Rob", mis keskendus päevastpäeva Robi elule. Sari oli selles mõttes esmakordne ja fenomenaalne, et tegemist oli esimese sarjaga, mille üks artist ise kirjutab, lavastab, näitleb ja samas ka finantseerib terveks telehooajaks.

Loe täispikka artiklit Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?