Täna
15. nov
4...9
2...7
Homme
16. nov
4...9
2...7

Meelelahutus

Liigutav video! Endine ärimees hoiab ja aitab haiglas enneaegseid beebisid 

Foto: Kuvatõmmis videost
16:01 15. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

David Deutchman on viimased 12 aastat külastanud Atlanta linnas asuvat haiglat, et selle sünnitusosakonna väiksemate ja väetimate patsientidega aega veeta. Ärimaailmas tegeva mehe sõbrad tema heategevust ei mõista, kuid Davidi enda meelest on see imetore.

David külastab haiglat, et aidata hoida, kussutada ning lihtsalt seltsiks olla varasündinud või terviserikkega beebidele. Et vahemaad on Ameerikas suured ja emaduspuhkus vaid mõnenädalane kuni paarikuune, on kellegi abi, kes lapsi hoiaks ja nendega räägiks, väga hinnatud. Sest sageli ei jõua vanemad, kui väga nad ka ei tahaks, oma beebisid iga päev külastada - fakt, mida mõned video kommenteerijadki oma sünnitusjärgsest perioodist nukralt meenutavad, vahendab Õhtuleht.

Haigla töötajad ja laste vanemad kutsuvad Davidit „intensiivosakonna vanaisaks“. Mees oli varem tegev ärimaailmas. „Mõned minu meessoost sõbrad küsivad, et mis sa seal teed,“ räägib ta. „Mina siis vastan, et hoian lapsi. Vahel kogemata oksendavad mu peale, vahel pissivad, aga kõik on tore. Ja nemad imestavad, et miks sa ometi midagi sellist teed. Nemad lihtsalt ei saa aru, kui palju see väärt on, et saad sellist beebit kätel hoida.“ Davidi meelest on tema praegune vabatahtlik tegevus tema elu parim töökoht.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?