Täna
13. nov
6...10
3...8
Homme
14. nov
6...9
3...7

Meelelahutus

Marilyn Kerro: kui sõpruse siirus läheb üle egomängudeks on aeg lahti lasta!

15:28 15. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Marilyn Kerro avaldab, milline näeb sõprus välja läbi tema silmade ning annab ka nõu, millal on õige aeg suhtest lahti lasta.

Eesti tuntuim selgeltnägija avaldas oma Facebooki lehel põhjaliku postituse sõprusest ja selle hoidmisest. Marilyn defineerib sõprust kui mõistmist, usaldust ja aktsepteerimist.

Täispikka postitust saad lugeda allpool:

"Sõprus läbi minu silmade"

Elu toob meile erinevatel perioodidel teele erinevaid inimesi. Mõned jäävad ja mõned kaovad sama kiirelt, kui tulid. Mõnede egoga ei mahuta ühte ruumi kauaks, mõnede kriitika on talumatu, mõned on nagu kuuvarjutused, keda näeme vaid nende hädas. On ka inimesi, kes on valelikud, on ebaausaid ja mitte siiraid. On sõprust, mis on tallel seniks, kuni egod maha maetud, on katkisi hingi, kes ehk arusaamatul kombel seljad keeranud. Sinu teha on elus alati valik. Kellega jääd, kellest lased lahti. Õpetajad on need inimesed igatahes, ükskõik mis moel ta Su elust läbi vuhiseb. On sõpruseid mis leiavad end taas ja on sõprust,mis maetud saab igaveseks. 
Hinda neist iga lugu sellegipoolest. Sinna ridadesse on kirjutatud aeg Sinu elust. 
Sõprus on mõistmine, usaldus ja aktsepteerimine. Kui sõpruse siirus läheb üle egomängudeks on aeg lahti lasta.
Minul on vähe sõpru ja vaid minu perekond. Pildil olen ma koos inimesega kes on minu eluraamatule andud palju. Kergitanud kogemustepagasit ja andnud toeks oma õla. Ta on osanud hoida ja osanud mõista. Olgu teil kõigil olemas selline inimene ja mõelge oma sõpradele! Kes on, kellel on aeg..."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?