Täna
17. jaan
0...3
-10...0
Homme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Meelelahutus

"Prooviabielu" staar Helen Kõpp avaldas oma peagi sündiva lapse soo

12:44 15. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Tõsielusarjast "Prooviabielu" ja müstikasaatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" tuntust kogunud Helen Kõpp ootab oma esimest last, kelle isaks on samuti abielusaates osalenud Kalvi-Kalle. Nüüd avaldas Helen sotsiaalmeedias oma peagi sündiva lapse soo.

"Nüüd ma räägin teile välja, kummast soost laps on. Kui ma olin noor, siis ma nägin kunagi artiklit, et ilusad naised sünnitavad suure tõenäosusega esimesena tütre. Siis ma mõtlesin, et raudselt mul nii juhtub kunagi. Ja juhtuski – tüdruk on!" avaldas Helen Snapchatis.

Loe täispikka artiklit Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?