Angeelika Kang-Osula: võin jätta kõrgi mulje, aga tegelikult olen väga lihtne inimene

Seitsmesed

TV3 saatest "Eesti parim pagar" kohtunikuna tuntust kogunud Angeelika Kang-Osula räägib värskes Naistelehes, et kuigi võib temast ekraanil jääda mulje kui kõrgist ja kaugest jääkuningannast, siis tegelikult pole see sugugi nii.

Ust avama tulnud Angeelika (46) näeb glamuursest tele-­Angeelikast ootamatult erinev välja: tütarlapselikult tagasihoidlik, skandinaaviapäraselt ja stiilselt riides, õrna meigiga … Kui teda tänaval kohtaks, ei tunneks ilmselt äragi. Aga hääl, seesama madal ja mahe, on küll tuttav.

Küsimusele, kas ta oma elus üldse midagi muuta tahaks, vastab naine, et tema sooviks elada vähem muretsedes ja kõike hinge võtmata. "Võin jätta kõrgi mulje, aga tegelikult olen väga lihtne inimene," sõnab ta ja võtab sülle peopesakoera Käpiku.

Loe täispikka artiklit Naistelehest

Kommentaarid puuduvad