Kaunis foto! 60-aastane Anne Veesaar näeb välja tõeliselt nooruslik ja särav

Seitsmesed

Läinud aastal 60. aasta juubelit tähistanud särav näitlejanna Anne Veesaar on alati paistnud silma noorusliku välimuse poolest. Hiljuti jagas Annest imekauneid fotosid aga Eesti üks andekam ja hinnatum meigikunstnik Reet Härmat, kelle käe all sai Anne veelgi kaunimaks. 

Legendaarsest teleseriaalist "Õnne 13" tuntud Veesaar on rääkinud, et paljud televaatajad on huvi tundnud naise nooruslikkuse vastu. Samas ei soovi Anne kõiki oma salanippe avaldada, vahendab Postimees.
"No saladusi ei tohi ju välja rääkida, aga seda ma võin öelda, et ma olen lõpetanud lisakalorite söömise. Ma ei söö üldse saia," on näitlejanna rääkinud. Lisaks lisakalorite vältimisele on Anne õppinud aastatega vähem põdema: "Veel 10 aastat tagasi ma põdesin kõige pärast, kuigi kõik laabus. Ma täna ütleksin endale: "Lõpeta juba see põdemine."

 

A post shared by Reet Härmat (@reet.harmat) on

Kommentaarid puuduvad