Homme
18. nov
3...7
1...6
Ülehomme
19. nov
0...4
-1...3

Meelelahutus

Vaata, milliseid teravaid kohtunike kommentaare sai Ott Lepland superstaarisaate eelvoorus!

14:17 12. veebruar 2018
Autor: TV3

Juba 18. veebruaril alustab „Eesti otsib superstaari" oma 7. hooajaga.

Täna hommikul oli 2009. aastal "Eesti otsib superstaari" saate võitnud Ott Lepland külas ka raadio Star FMi hommikuprogrammis, kus rääkis muuhulgas ka kandideerimisest superstaarisaatesse 3. hooajal ning kuidas kollase kaardi nimel oli ta nõus isegi „Põdramaja“ laulma.

Esinemist kohtunike ees kommenteeris Ott järgmiselt: „See oli suur närvipinge. Eks ma ikka korralikult vaagisin, kas sinna üldse minna. Žürii ette minnes oli kõhe tunne! Pilt oli poolenisti taskus," sõnas Lepland.

Vaata ja meenuta videost Oti etteastet eelvoorus 2009. aastal!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?