Palju õnne! Marilyn Kerro lähtus oma ennustusest ja on nüüd õnnelikult lapseootel!

Anna-Maria Makko

TV3 ennustussaates "Mida toob aasta 2018?" kinnitas selgeltnägija Marilyn Kerro, et 2018 on hea aasta laste sünniks. Tundub, et nõid pidas selle soovituse all silmas ka iseennast, sest äsja kinnitas Kerro Seitsmestele, et tõepoolest on pisiperet oodata.

Marilyn Kerro on hoidnud sügisest saati madalat profiili andes pikema intervjuu viimati detsembris TV3 ennustussaate tarvis. Nüüd on rōōmus pōhjus teada, mille ōigsust kinnitas ka Kerro ise, et beebikōht tema Instagrami kontol kuulub tōesti talle.


Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/marilynkerroofficial

Vaata ka meenuta Kerro sünnipäevalugu, kus ta pereväärtustest räägib ja oma elukaaslasest Mark Alexander Hansenist juttu teeb.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/919674[/embed]

Kommentaarid puuduvad