Homme
18. dets
-6...1
-7...1
Ülehomme
19. dets
-7...0
-10...-2

Meelelahutus

Vägev! Sergo Vares mängib BBC hittsarjas vene miilitsat

14:18 19. veebruar 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti näitleja ja aastani 2012 NO99 truppi kuulunud Sergo Vares vallutab rahvusvahelisi lavasid. Mõni aasta tagasi näitles ta legendaarse Benedict Cumberbatchi kõrval "Hamletis". Nüüd on Sergol rolll BBC hittsarjas "McMafia", kus mängib venelaset miilitsat, vahendab Publik.

Seriaal "McMafia" on BBC eetris ning lööb hetkel Suurbritannias suuri laineid. Kriitikud on seriaali kiitnud huvitava süžee ja hea teostuse eest. Seriaali IMDB reiting on erakordselt kõrge – lausa 7,8 tärni kümnest.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?