Koomik Tigran Armeenia pere karmist kasvatusest: ma oleks surma saanud, kui oleksin julgenud alkoholi proovida!

Seitsmesed

Värske Naisteleht kirjutab koomikust ja lauljast Tigran Gevorkjanist, kelle pulbitsev iseloom ja temperament on pärit mehe Armeenia juurtest.

Kui mõni eesti laps oma vanemaid selja taga mutiks ja vanameheks nimetab või neid ropult kirub, haarab temperamentset Tigrani viha: "Vanemaid tuleb austada, nad annavad oma lastele ju kõik! Oma elu! Armeenia peres ei tule selline asi kõne allagi."

Tigran Gevorkjani lihtsalt peab nägema! Kord, sõltuvalt teemast, pilluvad ta silmad tuld ja tõrva, hetk hiljem sillerdab neis soe päike. Tema miimika ja žestid annavad jutule tohutult palju juurde. Õnneks on soovijail võimalik teda laval näha, sest mees on leidnud oma tee – püstijalakoomiku ja muusikuna –, mida ta tallab rahulikult ja kindlameelselt. Nooremapoolsete eestlaste hulgas ülipopp püstijala­koomik peab ise oma fenomeniks rahvust ja arrogantset hoiakut, keelevaistu ning võimet parodeerida keda tahes.

Refereeritud Naistelehest

Kommentaarid puuduvad