Naised Köögis tegi Eestile sünnipäevalaulu

Seitsmesed

Ansambel Naised Köögis avalikustas uue laulu, mis kannab nime “Eesti sünnipäevalaul”. Laulu autorid on Katrin Laidre ja Kristiina Ehin.

Osalised kommenteerivad laulu sotsiaalmeedia vahendusel järgnevalt: “Lindistasime loo vaid mõned päevad tagasi ja sama spontaalselt sündis laulule ka pildirida. Seekord tähistasime koos vabariigi aastapäeva pisut ette. Oli 18 kraadi pakast ning helgemad hetked sellest päevast võttis üles Imre Annus. Meie käsul, meeste abiga, kärssava tordi ning kummulimineva saani kiuste, hobujõul ja havi tahtel liikusime Põhja-Sakalast lõuna poole Heimtali külla, et tervitada naist, keda väga imetleme – tekstiilikunstnik Anu Rauda, kellele anti selsamal päeval Haapsalus üle elutööpreemia. Katsime talle üllatuslaua ja laulsime uut laulu. Saime osa tema vaipadesse kootud kargest soojusest, mis on Eestile nii omane. Suur tänu kõigile asjaosalistele! Juubilarile aga: Elagu! Elagu! Elagu!”

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad