Homme
17. dets
-5...0
-7...0
Ülehomme
18. dets
-5...1
-7...1

Meelelahutus

Tuntud eesti blogija jagab avalikkusega oma rasket võitlust: valusaim pole mitte füüsiline valu, vaid häbi!

Foto: Kuvatõmmis/instagram.com/annnaelisabeth
15:47 14. märts 2018
Autor: Seitsmesed

Eestis on vähe blogijaid, kelle tegemised laiemale üldsusele korda lähevad, ent Anna Elisabeth Kaljuvee on kindlasti üks märgilisemaid ilu- ja elustiiliblogijaid, kelle sotsiaalmeedia kanaleid jälgivad kümned tuhanded inimesed ja kelle moe- ja jumestuse teemalisi postitusi alati huviga oodatakse, kirjutab Naisteleht.

Tõsimeelsemad fännid teavad, et Anna Elisabeth on mõnikord möödaminnes maininud oma nahaprobleeme, ent kunagi varem pole ta olnud nii avameelne kui oma värskes blogipostituses, milles valab esmakordselt välja kogu valu ja pettumuse teda 5 aastat vaevanud nahaprobleemide üle ja võtab julguse kokku jagamaks šokeerivaid fotosid, mida keegi varem näinud pole. 

Loe täispikka postitust Anna Elisabethi blogist


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?