Täna
22. jaan
-15...-3
-25...-6
Homme
23. jaan
-6...1
-20...0

Meelelahutus

Vaata, milliseid intrigeerivaid küsimusi esitas Hannes Võrno oma saates Oliver Kõvaskile

Foto: TTV
12:42 14. märts 2018
Autor: Seitsmesed

Eile õhtul startis Tallinna TV eetris esimest korda Hannes Võrno uus telesaade "Hannes Võrno 33 minutit", kus mehe külalisteks olid raske haiguse käes kannatav kunstnik Margus Elts ning saatest "Väikesed hiiglased" tuntust kogunud Oliver Kõvask.

Intervjueerides väikest Oliveri rääkis Võrno mitmetest teemadest. Esmalt uuris saatejuht, et kui ta Kersti Kaljulaidiga nõnda hea sõber on, siis miks viimane teda EV 100 pidustustele Tartusse ei kutsunud. Oliver ei osanud sellele esiti vastatagi, kuid siis pakkus, et "äkki ma ei ole piisavalt kuulus". Lisaks küsis Võrno Oliveri käest ka selle kohta, miks ei ole viisakas kasutada sõna "neeger".

Väike poiss sattus küsimusest kimbatusse ja ei osanudki selle peale midagi kosta. Samuti uuris Võrno kui palju Oliver eelmisel aastal raha teenis. "200 eurot," vastas Oliver ja lisas, et ostis selle raha eest endale viiuli.

Vaata saatelõiku siit:


Kommentaarid

Kommentaare 2
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Heidi Edela 15:38 14. märts 2018
Supper ilusti kõnetab Hannes! Tasub sättida eskujuks kõigile kes peavad intervjueerima last. Intervjuu sai väga loomulik ja huvitav! Aitäh mõnusa 33 minuti eest!
Heidi Edela 15:48 14. märts 2018
Vabandan eesti keele ees kirjavigade pärast eelmises kommentaaris! Liiga väikses aknas kirjutasin, sellepärast juhtus. Palun vabandust!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?