Homme
23. jaan
-8...1
-20...-2
Ülehomme
24. jaan
-8...1
-8...-2

Meelelahutus

Vau! Tanel Padar osaleb noore kallimaga trendikal reklaamvõttel

Foto: Madis Veltman/Delfi
14:56 15. märts 2018
Autor: Seitsmesed

Tanel Padari läinud novembris leitud armastus Lauren Villmann oli ka enne kuulsa muusikuga paari minekut modellina kätt proovinud, näiteks oli ta üks telemängu "Võta või jäta" kohvritüdrukutest ning pesitseb Synergy modelliagentuuri nimistus, vahendab Publik.

Viimasel ajal on noor naine ülikoolile ja mõistagi ka metsikust rokkarist triatleediks ja koguperemuusikuks hakanud Tanelile keskendunud. Peagi saab aga nii Tanelit kui Laurenit näha Denim Dreami uues reklaamikampaanias ning poeketi Instagrami konto andmetel saavad neist suisa brändisaadikud!

Reklaamklipiks valmistuvast Lauren Villmannist tegi kauni foto jumestaja Maret Ubaleht:


Foto: Kuvatõmmis/instagram.com/


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?