Rob Schneider naerutas Eesti publikut pisarateni: USA stand-up komöödia on kui sõnaline jazz!

Erkki Sarapuu

Läbi aastakümnete on maailma üks populaarsemaid naljategemise viise olnud püstijalakomöödia. Viimasel ajal on see stiil kinnitanud kanda ka Eestimaal ja oleme saanud nautida paljude kodumaiste koomikute etteasteid.

Maailma üks enimtuuritav ja kindlasti ka tuntumaid koomikuid on aga Rob Schneider ja eile külastas ta meie riiki esmakordselt, andes meeldejääva etenduse Tallinnas Vene Kultuurikeskuses. Seitsmestel avanes eksklusiivne võimalus ainsa telekanalina Eestis külastada nii seda etendust kui rääkida Rob'iga ka pikemalt juttu.

Vaata täispikka intervjuud:

Rob Schneider on tuntud komöödiastaar, kes on aastatega saanud üheks enim tuuritavaks standup koomikuks. Rob lõi muuhulgas dokumentaalsarja "Real Rob", mis keskendus päevastpäeva Robi elule. Sari oli selles mõttes esmakordne ja fenomenaalne, et tegemist oli esimese sarjaga, mille üks artist ise kirjutab, lavastab, näitleb ja samas ka finantseerib terveks telehooajaks.

Rob jõudis avalikkuse ette läbi NBC saate "Saturday Night Live". Viimase

20 aasta jooksul on Rob naerutanud miljoneid inimesi paljudes

komöödiates: "Grown Ups", "You Don’t Mess With The Zohan", "Big Daddy", "The Waterboy", "The Hot Chick" ja "The Animal". Loomulikult ei saa unustada filmi "Deuce Bigalow: Male Gigolo", mis oli 2000. aastatel USA-s teine müüduim DVD.

Rob on võitnud kolm Emmy auhinda.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/930197[/embed]

Kommentaarid puuduvad