Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1
Ülehomme
15. dets
-7...-1
-7...-1

Meelelahutus

Beyoncé tegi Coachella muusikafestivalil ajalugu

Foto: Frank Micelotta/PictureGroup/MEGA/Scanpix
14:07 17. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

Tänavune Coachella muusikafestival tegi ajalugu, sest esmakordselt astus esimese mustanahalise peaesinejana üles Beyoncé.

Popdiiva pidi festivalil esinema juba möödunud aastal, kuid loobus sellest lapseootuse tõttu. Sel korral astus Beyoncé üles kahetunnise kontserdiga, mis oli New York Timesi hinnangul kõige tähenduslikum, jõulisem ja radikaalsem Ameerika artisti esinemine, mida sel aastal näha saab, vahendas ERR Menu.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kontserdil tuli Beyoncé rahva ette koos orkestriga, esitas mustanahaliste hümniks peetavat pala "Life Every Voice and Sing", laulis duetti õe Solange'iga ja abikaasa Jay-Z-ga ning tõi taas kokku kunagise tüdrukutebändi Destiny’s Child.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?