Laura Põldvere inspireerib elu ise: iga päev, absoluutselt iga päev on huvitav!

Seitsmesed

Värskes intervjuus Naistelehele räägib Laura Põldvere oma praegusest eluperioodist. Lauljatari sõnul inspireerib teda enim elu ise ja igal sammul. "Iga päev, absoluutselt iga päev on huvitav," ütleb lauljanna.

Kuna Laura jaoks on töö suures plaanis elustiil, ei ole ta piiri töiste tegemiste ja puhkuse vahele väga tõmmata osanudki. "Tihti leian end kas kangaid või meike piilumast, või jääb pilk pidama mõnel lahedal plakatil. Tahtmatult hakkab mõte jooksma kostüümide või kontsertide kujunduslahenduste suunas," räägib ta ja lisab, et ega ta naljalt end üheksast viieni kusagil kontoris töötamas ette kujutagi. "Olen harjunud, et olen kogu aeg nagu mingis veidravõitu, elektrifitseeritud olekus – aju on pidevalt töös. Ma vist ei oskagi end täielikult välja lülitada," arutleb ta.

Loe täispikka intervjuud Naistelehest

Kommentaarid puuduvad