Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

Meelelahutus

Vau! Rännumees Juhani Särglep noppis kaadrisse mitmeid maailmastaare

Foto: Kuvatõmmis/instagram.com/juhanisarglep
15:59 19. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

"Tunne oli, nagu oleks üritusel oma vanade tuttavattega. Kõik olid avatud ja lõbusad. Kõikidesse inimestesse võiks suhtuda austusega, hoolimata nende sotsiaalsest staatusest," räägib rännumees Juhani Särglep, kellel õnnestus maailmakuulsa Coachella festivali raames kohtuda paljude maailmastaaridega, vahendab Õhtuleht.

Juhani räägib, et osales oma kihlatu Katri Palmiga nädalavahetusel Californias peetud Revolve Festivalil, mis oli riidebrändi Revolve privaatne kahepäevane üritus ning ühtlasi Coachella festivali eelfestival. "Tegu oli privaatse kahepäevase üritusega, kus olid ainult kutsetega külalised. Paralleelselt toimus veel mitmeid privaatpidusid, mis suuruselt meenutavad suviseid festivale Eestis. Sattusime ka Rihanna peole," seletab Juhani.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?