Urmas E. Liiv toob kinolinale täispika Eesti õudusfilmi

Seitsmesed

2019. aasta alguses jõuab kinolinale filmirežissöör Urmas E. Liivi täispikk õudusfilm „Kiirtee põrgusse”, mille peaosades mängivad Kersti Heinloo, Kristjan Kasearu ja Franz Malmsten. Režissöör räägib, et mõte sukelduda õudusfilmi maailma tekkis tõsiasjast, et see žanr on Eestis praktiliselt puudutamata, kirjutab Õhtuleht.

„Eesti filmitööstus on praegu väga heal järjel. Tulevad väga ilusad ja suured filmid, mis inimesi kõnetavad ja komöödiad, mis rahvast naerutavad. Õudusfilmi elemente ühes või teises kodumaises filmis on, aga täispikka õudusfilmi ei ole veel tehtud – keegi pidi selle otsa lahti tegema,” räägib Urmas E. Liiv, keda on üleloomulik maailm alati paelunud.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest

 

Kommentaarid puuduvad