Noorte tantsuklubi KOIT võitleb juubelituuriga koolikiusamise vastu ja õpetab publikule enesekaitset

Seitsmesed

Tantsuklubil KOIT täitus 5. tegutsemisaasta. Tegu on noorsoo olulise tantsuteatri- ja klubiga, kes on lastelavastusi ja performance´id 
teinud näiteks NUKU teatris, Eesti Vabaõhumuuseumis, KUMUs, Tallinn Fashion Week´il ja mujal. Sügisel 2018 avas KOIT kultuuriiplatvormi noortele, kus erikülalisteks on olnud sportlane Anna Levandi, multitalent Sandra Ashilevi, näitleja Kaisa Selde, muusik Meisterjaan jt.

Esimese juubeli puhul läheb tantsuteater Eesti tuurile lavastusega "HALLOO!", andes 5 TASUTA lavastust üle Eesti. Lavastus räägib sõprusest ja kannab olulist sotsiaalset sõnumit Esti ühiskonnale - sõpru ei saa raha eest osta. Lavastus võitleb koolikiusamise vastu. Lavastus õpetab etenduse kaudu lastele, kuidas kiusu ja kiusajatega hakkama saada. Publik pannakse saalis läbi tantsu enesekaitset õppima, mida saab häda korral kohe kasutada!

Lavastus etendub viies linnas üle Eesti:

6.06. Tallinnas (Tantsuklubis KOIT), etenduse aeg: 17:00

7.06. Kärdlas (Hiiu Valla Kultuuri – ja Vaba Aja Keskuses), etenduse ajad: 11:00 ja 13:00. 14:00 järgneb teisele etendusele liikumistöötuba, kus eelnev tantsuline kogemus ei ole vajalik.

8.06 Haapsalus (HOOG festivalil), etenduse aeg: vastavalt HOOG festivali programmile

9.06 Rakveres (Targas Majas), etenduse aeg: 16:30

10.06 Tartus (Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodus), etenduse aeg: 16:00

Kommentaarid puuduvad