Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

Meelelahutus

Stilist Olga Bõkova: meie Eesti poliitikutest peaks stiilimuutuse ette võtma president Kersti Kaljulaid

Fotokollaaž/Delfi
16:03 17. mai 2018
Autor: Seitsmesed

Delfi venekeelne portaal Bublik tegi intervjuu stilist Olga Bõkovaga ja uuris muuhulgas, kes Eesti poliitikutest peaks stiilimuutuse ette võtma. Vastus oli otsekohene - meie president Kersti Kaljulaid, vahendab Delfi Publik.

"Kahjuks näen ma hunnikut vigu, mida president Kaljulaidi stilistid igapäevaselt teevad. Alates seeliku pikkusest lõpetades komplekti värvigamma ja selle sobivusega," põrutab stilist julgelt Eesti presidendi riietuse suunas kriitikanooli.

Loe refereeritud artiklit pikemalt Delfist!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?