Homme
17. jaan
0...3
-10...0
Ülehomme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Meelelahutus

Tagasohoidlikud soovid! Iron Maiden ootab lava taha massaažiruumi ja mahlabaari

Foto: AFP/Scanpix
Iron Maideni solist Bruce Dickinson
18:06 22. mai 2018
Autor: Seitsmesed

Briti rokk-metalgrupp Iron Maiden annab loetud päevade pärast üle 18 aasta taas Tallinnas kontserdi. Briti raskemuusika kahurvägi on aga lavataguste soovide osas küllaltki tagasihoidlik. Nimelt rõhuvad muusikud oma tervisele ja Saku suurhallis peab neid ootama massaažiruum ning ohtralt erinevaid puu- ja köögivilju, millest värsket mahla teha.

Live Nation Balticsi esindaja Ilja Judeikin avaldas Õhtulehele, et Iron Maideniga tuleb Eestisse kaasa 60 inimesega saatjaskond. Kokku kerkib Saku suurhalli 12 lavatagust ruumi. Privaatseid tube pole bändiliikmed soovinud, küll aga on nad palunud kahte prooviruumi, kus end enne kontserti soojaks laulda-mängida.

Lisaks kuuluvad menüüsse üks garderoobiruum ja massaažituba. Mööbli osas meestel erisoove pole – sohvad, toolid, lambid ja muu tavapärane.

Refereeritud Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?