Avicii perekond tegi ametliku avalduse matuste kohta

Seitsmesed

Rootsi tuntud DJ ja produtsent Avicii, kodanikunimega Tim Bergling, leiti 20. aprillil Omaanis Masqaţi lähedases luksusvillas surnuna. Muusiku lähedased avalikustasid, et tema matused peetakse privaatselt ning pereringis, vahendab Billboard.

«Tim Berglingi ehk Avicii matusekorralduse kohta on palju uuritud. Berglingi perekond kinnitab nüüd, et matused toimuvad privaatselt ning lähedaste inimeste ringis. Perekond palub meedial seda otsust austada. Mitte mingisugust lisainformatsiooni rohkem ei tule,» teatas varalahkunud muusiku perekond.

28-aastane Avicii leiti villast, mis kuulub Omaani sultani Qaboos bin Said Al Saidi sugulasele. Omaani politsei teatel ei ole tuntud rootslase surmas midagi kriminaalset, vaid ta võttis endalt ise elu, lõigates elutähtsad veresooned katkise pudeliga läbi ning Avicii leiti lamamas vereloigus.

Kommentaarid puuduvad