Homme
17. jaan
0...3
-10...0
Ülehomme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Meelelahutus

Brigitte Susanne Hunt võttis 5 nädalaga alla 4 kg! Vaata, kuidas ta seda tegi! 

11:56 25. mai 2018
Autor: TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt läks oma seekordses videoblogis trenni personaaltreeneri Kristjan-Johannes Konsapiga. Koos arutleti ka treeningharjumuste ning Brigitte 5-nädalase treeningprotsessi üle. Brigitte võttis 5 nädalaga alla lausa 4 kg – kuidas ta seda suutis? Vaata videot!

Kuna Brigitte ei ole varem jõusaaliga tegelenud ning pidas jõusaalis treenivaid inimesi lihtsalt puhkajateks, avaldab ta üllatust, et jõusaal võib tegelikult nii mõjuv olla: „Ma olen oma kehaga actually elus esimest korda rahul!“  

Treeneri sõnul on üks eesmärkidest saada Brigittele jõudu juurde. „Inimesed kiusasid mind – kui ma tegin tühja kangiga, ütlesid nad: „Unustasid raskused peale panna või?“ Jää vait nagu! Ma olen nõrk!“ naljatles Brigitte varasemat kogemust meenutades.   

Koos treeneriga näidatakse ette ka 5 efektiivset harjutust jalgade treenimiseks. Treener Konsap selgitab blogis ka nende harjutuste tehnilist poolt, et neid oleks ka ise kodus hea järele teha. Ühtlasi avaldab treener ka suurima vea, mida naised treenides teevad!

Vaata fotsid enne ja pärast!

Brigitte enne

Brigitte pärast

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?