Kellele hoiab superfinaalis pöialt endine superstaarisaate kohtunik Heidy Purga?

Seitsmesed

Heidy Purga rääkis Naistelehele, et on superstaarisaadet ikka aeg-ajalt jälginud, kuid tervest hooajast täit pilti pole. "Põhjalikumalt hakkasin vaatama episoodist, kus minu elukaaslane Jaanus Rohumaa käis lavastajana noortele näpunäiteid andmas. Mulle tundub päris kindlasti, et lauljate tase on ajaga muutunud. Eks pärleid ole igal hooajal leidunud, kuid üks erinevustest tuleneb minu arvates kultuuriruumi muutusest. Need noored on palju vabamad, iseteadlikumad, enesekindlamad ja ehk ka julgemad näitamaks oma isiksuse eri poolusi – nõrku inimlikke külgi ja tugevaid nüansse. Ka keeletase, eriti ingliskeelseid laule esitades, on varasemast loomulikum."

Naine tõdeb, et ühte kindlat lemmikut tal pole, kuid esikolmikusse pääsenud trio on talle igatahes pinget pakkunud. "Sissy on muidugi meistriklass omaette, hoian talle naisena väga pöialt. Uudot ootab päris kindlasti särav tulevik lauljana. Finaalsaatesse pääsenud on igal juhul suure võidu juba noppinud."

Refereeritud Naistelehest

Kommentaarid puuduvad