Viljandi folgipidu avalikustas põhiprogrammi kellaaegadega

BNS

Möödunud nädalast on võimalik tutvuda XXVI Viljandi pärimusmuusika festivali kontsertprogrammiga päevade, kellaaegade ja lavade järgi, ühtlasi on üksikkontsertide piletid müügis. 

Festivali programmipealik Tarmo Noormaa ütles, et kava on seekord uuenduslik ülesehituse poolest. “Sel aastal on programm lavadel tihedam ja kontserte rohkem, et pakkuda festivalikülastajale veelgi mitmekesisemat ja põnevamat muusikaelamust! Põhiprogrammis on seekord üks lava vähem ja neliteist kontserti rohkem kui mullu - neli päeva, seitse lava ja 74 kontserti.” 

Käigus on seitse lava: A le Coq Kirsimäe lava, Telia Kaevumäe lava, Kultrahoov, Lastelava, TÜ VKA Noortelava tuletõrjehoovis, Pärimusmuusika Ait ja Jaani kirik. “Kuna kava pikkus ei saa ületada 60 minutit, on ka esinejatel väljakutse koostada kontsenteeritud kava, millega saab edasi antud kõik, mis igale esinejale tähtis on. Erandiks on ööklubi Kultrahoovis ja tantsumaja Aidas, mis kestavad pikemalt, et saaks ikka sajaga end lahti tantsida. Eriliselt hea meel on selle üle, et esmakordselt lisandus põhiprogrammi lastelava,” lisas Noormaa. 

Möödunud nädala lõpust saab osta ka kõikidele kontsertidele üksikpileteid. Piletimüügipealik Anu Rannu peab säärast olukorda unikaalseks. “Selline võimalus osta festivalile passide kõrval üksikpileteid, on nii maailmas kui Eestis üsna ainulaadne ja meie külastajad on sellega juba harjunud. Eriti hea on see kohalikule elanikule, sest neil on suurepärane võimalus külastada koju kohale tulnud maailma tasemel esinejate kontserte.” 

Rannu lisas, et kuigi passe veel natuke jagub, siis huvilistel tasub kiirustada. “Festivali passid on kohe-kohe otsas, aga päevapasse veel jagub. Lisakogus noortepasse tuleb müügile juuni keskel, hoidke silmad-kõrvad lahti!” 

XXVI Viljandi pärimusmuusika festival toimub 26.-29. juulil Viljandi lossivaremetes ja nende ümbruses.

Kommentaarid puuduvad