Täna
17. juun
17...26
10...16
Homme
18. juun
18...25
10...15

Meelelahutus

Hannes Võrno: ma tean seda tunnet, kui endas tiigri esile kutsun

Foto: Priit Simson/Delfi
14:07 12. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Hannes Võrno alustas heategevuskampaaniaga „Tiiger minu sees“, et seista Tallinna loomaaia tiiger Pootsmani eest, kes saaks omale uue ja väärilise kodu.

Tiigritükid ei seostu Võrnol aga agressiivsuse ja julgusega, vaid pigem tõeliselt suurte ja sageli märkamatuks jäävate tegudega – see aga nõuab sisemist aristokraatiat ja erakordset tasakaalukust, vahendab Õhtuleht.

„Tiiger on ülirahulik. Ta on nagu 25 miljonit aastat paigal seisnud suur graniitrahn kusagil Põhja-Eesti ilusas rannameres – ta lihtsalt on seal. Võib-olla ta liigutab sabaotsa, võib-olla tõmbab keelega üle vurrude, aga meiesugused väiksed köömnekesed ei tea kunagi, mis tema sees tegelikult toimub,“ ütles Võrno, kelle sõnul suudab inimene stoilise tiigri siiski endast välja ajada, kasutades looma näiteks lamedavõitu meelelahutuseks. „Ajame ta kepiga närvi ja siis filmime, kuidas ta tormab gladiaatorite väljakule ja kahmab meie peategelast kannikast.“

Loe täispikka artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?